News

Read our latest news.
June 28, 2024
ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ОБУКА ЗА НОВИНАРИ НА ТЕМА: НЕЛЕГАЛНИ ШУМСКИ АКТИВНОСТИ

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ОБУКА  ЗА НОВИНАРИ НА ТЕМА: НЕЛЕГАЛНИ ШУМСКИ АКТИВНОСТИ Во рамките на проектот „Борба против нелегални шумски […]

READ MORE
March 14, 2024
Не сечи ја мојата иднина! СТОП за дрвокрадците !

Не сечи ја мојата иднина! СТОП за дрвокрадците ! е национална кампања која ја спроведува Здружение на Граѓани Регионален центар за […]

READ MORE
January 15, 2024
Повик за ангажирање на Продукциска компанија за изработување на едно видео и две анимации

Регионалниот центар за шумарство и рурален развој – РЕФОРД, за остварување на целите на проектот ,,Борба против нелегални шумски активности” […]

READ MORE
January 15, 2024
Повик за ангажирање на Маркетинг агенција за спроведување на Национална јавна кампања за подигање на свеста на тема ,,Нелегални шумски активности’’

Регионалниот центар за шумарство и рурален развој – РЕФОРД, за остварување на целите на проектот ,,Борба против нелегални шумски активности” […]

READ MORE
October 16, 2023
ПОВИК за правно лице за Спроведување на истражување на јавно мислење на национално ниво за нелегални шумски активности

Регионалниот центар за шумарство и рурален развој – РЕФОРД, за остварување на целите на проектот ,,Борба против нелегални шумски активности” […]

READ MORE
August 14, 2023
Ревизија на одржливо стопанисување со шумите (ОСШ) во ЈП Национални шуми Подружница Ш.С. Малешево – Берово, ШСЕ Џами Тепе

Почитувани, Ве информираме дека на 22 и 23 август 2023 година, ќе се спроведува ревизија на одржливо стопанисување со шумите […]

READ MORE
August 4, 2023
ПОВИК за Експерт за изработка на Анализа на јавното мислење на национално ниво

Регионалниот центар за шумарство и рурален развој – РЕФОРД, за остварување на целите на проектот ,,Борба против нелегални шумски активности” […]

READ MORE
March 21, 2023
Обука: Примена на модерни технологии во заштита од нелегални шумски активности

Во рамките на проектот “Fight Illegal Forest Actions”, во организација на РЕФОРД, на Факултетот за шумарски науки, пејзажна архитектура и […]

READ MORE
March 16, 2023
Упатство за следење на промени на шумска покровност преку користење на далечинска детекција

Во рамките на проектот: „ФИФА – Борба против нелегални активности во шумите“,  во соработка со United States Forest Service (Шумска […]

READ MORE
March 9, 2023
Прирачник - Борба против нелегални активности во шумите

Почитувани, во рамките на проектот: „ФИФА – Борба против нелегални активности во шумите“спроведуван од РЕФОРД (Регионален центар за шумарство и […]

READ MORE
1 2 3 4
© RefordCentre.org. All Rights Reserved.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram